Polikliniek DermaZuid

DermaZuid is een Dermatologisch Zelfstandig Behandelcentrum, gevestigd in Maastricht. In de kliniek worden alle voorkomende huidaandoeningen behandeld. Onze medewerkers zijn erop gericht u zo snel, vakkundig en vriendelijk mogelijk te begeleiden en behandelen. Enkele voorbeelden van veel voorkomende aandoeningen die in de kliniek behandeld worden:

Doel

Het doel van DermaZuid (Dermatoloog Drs. I. Beciri) is het leveren van medisch specialistische, dermatologische zorg van hoog niveau met een accent op dermato-oncologie en flebologie in de ruimste zin van het woord.

WIJ ACCEPTEREN ALLE ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGEN, OOK AL HEBBEN WIJ DAARMEE GEEN CONTRACT. WIJ GARANDEREN DAT U ALS PATIENT NIETS BIJ HOEFT TE BETALEN! (EXCLUSIEF UW VERPLICHT EIGEN RISICO).

Coronavirus (COVID-19)

Vragen & antwoorden via RIVM

__________________________

Geachte patiënt,

Voor uw en ieders veiligheid verzoeken we u met klem het volgende:
Als u of mensen in uw directe omgeving griepverschijnselen hebben, A.U.B. niet binnenkomen maar telefonisch contact opnemen om met ons te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw begrip.

Team DermaZuid

__________________________

Kwaliteit & Veiligheid

DermaZuid houdt zich scherp aan de regels die er voor Zelfstandig Behandelcentra in Nederland zijn vastgelegd op het gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiene en wetgeving. De artsen houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholingen en trainingen.

DermaZuid is aangesloten bij de Geschillencommissie EZa.

Bereikbaarheid

De kliniek is gelegen naast een gezondheidscentrum en apotheek en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de kliniek is volledig rolstoelvriendelijk.

Wachttijden

DermaZuid kent geen lange wachttijden. Meestal kunt u binnen 5 dagen bij ons terecht voor een eerste consult of de poliklinische afspraak. De daadwerkelijke behandeling (conservatief of operatief) kan, indien gewenst, vaak binnen een tot twee weken na het eerste contact plaatsvinden, afhankelijk van de ingreep en de specialist. Voor oncologische ingrepen kunt u, afhankelijk van de indicatie, binnen 1 tot 3 weken terecht.

Meer info over wachttijden

Verzekerde zorg

DermaZuid heeft (nog) niet met alle Nederlandse zorgverzekeraars contracten afgesloten. Ook als wij (nog) geen contract hebben met uw zorgverzekeraar kunt u bij ons geholpen worden. U hoeft de medische kosten dan niet zelf voor te schieten. Bij uw eerste polibezoek tekent u een machtiging, een zogenaamde akte van cessie, waarmee wij namens u de medische kosten bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren. Uw zorgverzekeraar betaalt ons vervolgens uit. De meeste zorgverzekeraars vergoeden slechts een deel van de kosten. Dit verschil nemen wij voor onze rekening. Het (wettelijk) eigen risico betaalt u uiteraard wel zelf, mocht dat van toepassing zijn.

Geen verwijsbrief

Zonder verwijsbrief is behandeling mogelijk maar dient u alle kosten van consult tot en met behandeling(en) en medicatie zelf te betalen.

Buitenlandse patiënten

Indien u in het buitenland verzekerd bent dient u in het bezit te zijn van een geldige European Healthcare Insurance Card (EHIC-kaart). Deze kaart dient u in de kliniek af te geven, zodat de behandelingen gedeclareerd kunnen worden.